Efterårskoncert 2021

Vi har brug for hjælp

Kan du bage kage eller har du tid til at hjælpe os på dagen, så tilmeld dig i vores doodle her.

Korforeningen inviterer til efterårskoncert mandag d. 4. oktober 2021 kl. 17.10 til cirka 18.00 i Morten Børup Skolens aula. De 3 kor vil gerne vise, hvad de har arbejdet med siden sommerferien. Det er en fornøjelse, at følge korenes udvikling hen over sangåret, og dette er første step.

Dørene åbnes kl. 16.30, hvor der kan købes kaffe/te, kage, juice og vand inden koncerten.
Korforeningen sælger også ud af kostumer fra tidligere musicals.

Entré:

voksne: 25 kroner – børn: gratis
Pengene går til korforeningen til fælles glæde for alle kormedlemmerne til koncerter og oplevelser

Kan du hjælpe?

Vi er nødt til at få forældrehjælp til nogle opgaver for at kunne gennemføre arrangementet. Det er lige fra kage-bagning til hjælp med uniformer og oprydning. Vi håber du kan hjælpe. Du kan tilmelde dig på denne doodle: https://doodle.com/poll/h7z4h89x2agu3mfy

Øvetider på dagen:

Spirekor: øver i skoletiden, som sædvanligt
Juniorkor: 15.15-16.00 i lokale 200 på Morten Børup skolen
Ungdomskor: 16.00-16.50 i lokale 200 på Morten Børup skolen
Alle kormedlemmer møder kl. 16.30 til omklædning

Påklædning:

Drenge: Mørke bukser og mørke sko/strømper