Kan du hjælpe?

Vi er nødt til at få forældrehjælp til nogle opgaver for at kunne gennemføre arrangementet.

Efterårskoncert

mandag d. 9. oktober 2023

Korforeningen inviterer til efterårskoncert mandag d. 9 oktober 2023 17.00 til cirka 18.10 i Morten Børup Skolens aula

De 3 kor vil gerne vise, hvad de har arbejdet med siden sommerferien. Det er en fornøjelse, at følge korenes udvikling hen over sangåret, og dette er første step. Dørene åbnes kl. 16.30, hvor der kan købes kaffe, kage, juice og vand inden koncerten. 

Entré

voksne: 25 kroner – børn: gratis

Indtægter fra entré og kaffe/kagesalg går til korforeningen til fælles glæde for alle kormedlemmerne til koncerter og oplevelser

Øvetider på dagen

Spirekor: kl. 13.30-14.15
Juniorkor: kl. 14.35-15.35
Spirekor og Juniorkor møder kl. 16.30 til omklædning

Ungdomskor: kl. 15.45-16.45
Ungdomskor møder omklædt (mulighed for uniformbytte fra kl. 15.30)

Påklædning

Drenge: Mørke bukser og mørke sko/strømper
Piger: Sorte strømpebukser/leggings og sorte sko/strømper

Vi glæder os til at se jer!
Med venlig hilsen korbestyrelsen

 

Efterårskoncerten er den første store koncert i årshjulet. Koncerten afholdes i Morten Børup Skolens Aula, hvor der er plads til ca. 230 siddende publikummer.

Til denne koncert får vi alle et indblik i, hvad de arbejder med i de forskellige kor. Det er Spirekoret, Juniorkoret og Ungdomskoret, der giver koncert denne eftermiddag

Hvad kan du hjælpe med?

Vi er nødt til at få forældrehjælp til nogle opgaver for at kunne gennemføre arrangementet. Du kan tilmelde dig via vores Doodle. Vi har brug for hjælpe til følgende opgaver:

BAGE KAGE

Der er kage/kaffesalg inden koncerten. Vil du gerne bage en kage, så skal den afleveres ved aulaen på Morten Børup Skolen kl. 16.20 – spørg efter Bodil fra bestyrelsen (42468260). Husk at skære kagen ud inden du afleverer den til os.

KAGESALG

Der er kage/kaffesalg inden koncerten. Vil du gerne hjælpe med sælge kage/kaffe så mød op kl. 16.20 ved aulaen på Morten Børup Skolen – spørg efter Bodil fra bestyrelsen (42468260). Kagesalget slutter få minutter før koncertstart. Hjælper du til med kagesalget har du mulighed for at købe billetter før de andre publikummer. Spørg også Bodil om dette.

UNIFORM-UDDELING

Spirekor og Juniorkor har uniformer og halskæder, de skal have udleveret. Hvert kormedlem skal krydses af og der skal udleveres en uniform og en halskæde. Nogle gange kan det være man skal hjælpe med en halskæde eller en størrelse. Man skal også være behjælpelig med at samle uniformer og halskæder ind igen umiddelbart efter koncertem. Mødested: Aula kl. 16.20. Spørg efter Dorte (23260925) fra bestyrelsen. Hjælper du til med uniformuddeling har du mulighed for at købe billetter før de andre publikummer. Spørg også Dorte om dette.

UNIFORM-VASK

Spirekorets og Juniorkorets uniformer bliver altid vasket efter en koncert. Uniformerne er nemme at transportere (er i en kuffert). Uniformerne afhentes efter koncereten (korene skal lige have lidt tid til at klæde om). Spørg efter Dorte (23260925) fra bestyrelsen

OPSTILLING AF STOLE I AULA

Opstilling af stole i aula. Stolene er allerede i aulaen – de skal blot stilles op i rækker. Mødested: ved Aula kl. 16.15. Spørg efter Annika (29204145) fra bestyrelsen. Hjælper du til med opstilling af stole har du mulighed for at købe billetter før de andre publikummer. Spørg også Annika om dette.

OPRYDNING AF STOLE I AULA

Umiddelbart efter koncerten skal stolene samles sammen og køres på plads i rummet lige ved siden af aula. Spørg efter Annika (29204145) fra bestyrelsen

BILLETSALG

Salg af billetter foregår ved indgangen. Mødested ved aula kl. 16.15. Spørg efter Dorte (23260925) fra bestyrelsen. Hjælper du til med billetsalg har du mulighed for at købe billetter før de andre publikummer. Spørg også Dorte om dette.