Lucia-koncert 11. december 2021

Spirekoret, Juniorkoret, Ungdomskoret og Pigekoret optræder med deres program. I pausen kan der købes kaffe/te, kage og sodavand. Koncerten afsluttes med et kæmpe Luciaoptog. 

Dørene åbnes ca. kl. 13.45.

Entré: 85 kr. Billetter købes via Kulturhusets hjemmeside. Korsangere er naturligvis gratis og skal heller ikke bruge en plads.

Vi glæder os og håber at se jer så mange som muligt til festen!

Indtægter fra entré og salg i pausen går til leje af Kulturhus, lys/lyd, pianist, dirigenthonorarer samt alm. drift af foreningen.

Til sidst en lille bøn (på opfordring af flere forældre): af respekt for de optrædende og det øvrige publikum beder vi om, at babyer og mindre børn ikke deltager, med mindre de kan være stille under den lange koncert.

  Kære forældre, Vil I hjælpe?

  For at vores Luciafest kan blive til virkelighed, har vi brug for praktisk hjælp fra mange korfamilier. Vi håber derfor, at du vil melde dig til en eller flere af de opgaver, der er oplistet på vores Doodle

  Du kan kun synge med til koncerten, hvis du er medlem af korforeningen

  Er du ikke medlem, kan du melde dig ind i foreningen her

  Praktisk info til alle kor

  Program for prøver lørdag 11. december: 

  kl. 09.15 – 10.45: Spirekoret øver. Mødes  i salen i Kulturhuset
  kl. 10.30 – 11.25: Juniorkoret øver i salen i Kulturhuset
  kl. 11.30 – 12.25: Ungdomskoret øver i salen i Kulturhuset
  kl. 12.30 – 13.25: Pigekoret øver i salen i Kulturhuset

  Efter prøven har børnene fri, men skal være tilbage i Kulturhuset til omklædning senest kl. 13.30. (OBS: Pigekoret kan ikke nå ud af huset mellem prøve og koncert). 

  Påklædning Spirekoret: Påklædning til koncertens start er mørke bukser eller sorte leggings samt pæne, mørke sko (ingen støvler). OBS! Langt hår skal være sat op i elastik. 

  Påklædning øvrige kor: piger skal have sorte leggings eller sorte strømpebukser, sorte toppe/undertrøjer samt sorte kinasko eller tilsvarende sorte sko. Drenge skal være iført sorte bukser og sorte sko. Vi sørger for bluser/ uniformer dertil. OBS! Langt hår skal være sat op i elastik. 

  Alle skal medbringe Luciatøj – alt hvidt kan bruges, og man har bare fødder.
  Vi sørger for lys til alle.