Musicalkoret

Går man i 4.-7. klasse, har man mulighed for at synge med i Musicalkoret sammen med mange andre drenge og piger. Koret synger hvert år til korenes traditionelle Luciafest i Kulturhuset og til den årlige koncert med de andre kor i oktober. Nogle år synger de også til afgangselevernes dimissionsfest på Morten Børup Skolen, men korets største projekt er den årlige musical, som opføres i løbet af foråret. I 2019 opførtes Skatteøen og tidligere har vi set bl.a den legendariske ‘Storbyens Jungle’, ‘Grease’, ‘Den lille Havfrue’, ‘Anastacia’, Erik Menneskesøn, Robin Hood og ‘Ronja Røverdatter’.

Koret ledes af Alice Vestergaard og Sofie Møller Hørup.

Koret øver på Kulturskolen, Søtoften 2A i Skanderborg om tirsdagen kl. 14:45-16:15 – Læs her hvordan du tilmelder dig.

Foråret 2020 skulle musicalkoret have opført musicalen “Momo og den magiske Losseplads”. Men pga Covid-19 var det ikke muligt at gennemføre musicalen. 

Hvad gør man så, når planerne om at opføre årets musical forpurres af en global pandemi? Man tænker nyt, man tænker stort…og man tænker skævt! Med et yderst aktuelt og prisværdigt budskab, virtuelt fremført at musicalkorets medlemmer, kommer her: “Genbrugssangen!” Rigtig god fornøjelse!