Juniorkoret

Går du i 4.-6. klasse, har du mulighed for at synge med i Juniorkoret sammen med mange andre sangglade drenge og piger. Juniorkoret synger både kendte og ikke så kendte sange i to-stemmige arrangementer.

Vi arbejder med sangteknik for at udvikle stemmen til at synge endnu flottere, mere klangfuldt og rent. Vi har også fokus på kobling af krop og stemme, hvilket munder ud i koreografi på nogle af sangene og så skal vi lærer hinanden at kende og har det sjovt! Koret synger bl.a. hvert år til korenes traditionelle Luciafest i Kulturhuset og til den årlige koncert med de andre kor i oktober.

Der er ingen optagelsesprøve til koret.

Korleder er Alice Vestergaard Jensen.  Alice er også ansat på Kulturskolen, hvor hun underviser i klaver og er korleder for Kulturskolens ungdomskor (6.-9. klasse) og pigekor (16-22 år).

Koret øver på Morten Børup Skolen mandag kl. 14.35-15.35  – Tilmeld dig til koret her

Det er GRATIS at deltage i koret, som er et samarbejde mellem Morten Børup Skolen og Kulturskolen og du behøver ikke gå på Morten Børup Skolen til dagligt – alle er velkomne!

Vil du synge ned til koncerter og arrangementer, så opfordrer vi dig til at melde dit barn ind i foreningen for Skanderborg Børne- og Ungdomskor og på den måde støtte op om det store arbejde de frivillige kor-forældre udfører.

Foråret 2020 skulle Juniorkoret (tidligere musicalkoret) have opført musicalen “Momo og den magiske Losseplads”. Men pga Covid-19 var det ikke muligt at gennemføre musicalen.

Hvad gør man så, når planerne om at opføre årets musical forpurres af en global pandemi? Man tænker nyt, man tænker stort…og man tænker skævt! Med et yderst aktuelt og prisværdigt budskab, virtuelt fremført at musicalkorets medlemmer, kommer her: “Genbrugssangen!” Rigtig god fornøjelse!