Juniorkoret

Går du i 4.-6. klasse, har du mulighed for at synge med i Juniorkoret sammen med mange andre drenge og piger. Juniorkoret synger både kendte og ikke så kendte sange i to-stemmige arrangementer. 

Der arbejdes med sangteknik for at udvikle stemmen til at synge endnu flottere, mere klangfuldt og rent og der er fokus på kobling af krop og stemme, hvilket munder ud i koreografi på nogle af sangene. 
 
Koret synger bl.a. hvert år til korenes traditionelle Luciafest i Kulturhuset og til den årlige koncert med de andre kor i oktober.

Koret ledes af Alice Vestergaard

Koret øver på Kulturskolen, Søtoften 2A i Skanderborg  – Tilmeld dig til koret her

Vil du synge ned til koncerter og arrangementer, så skal du være medlem af foreningen for Skanderborg Børne- og Ungdomskor

Foråret 2020 skulle Juniorkoret (tidligere musicalkoret) have opført musicalen “Momo og den magiske Losseplads”. Men pga Covid-19 var det ikke muligt at gennemføre musicalen.

Hvad gør man så, når planerne om at opføre årets musical forpurres af en global pandemi? Man tænker nyt, man tænker stort…og man tænker skævt! Med et yderst aktuelt og prisværdigt budskab, virtuelt fremført at musicalkorets medlemmer, kommer her: “Genbrugssangen!” Rigtig god fornøjelse!