Spirekoret

Spirekoret er for alle – både drenge og piger – som har lyst til at synge og som går i 2.- 3. Klasse. Vi har fokus på rytmer og danse/bevægelser til vores sange. Det er ikke et krav at du har sangerfaring – det vigtigste er at du kan lde at synge. Vi bygger en holdfølelse og korkultur op, så vi skaber et godt miljø for læring, trivsel og sociale kompetencer.    
  
Korleder Alice Vestergaard og Daniel Kjær Holmberg, er udover at være korledere på spirekor også ansat på Kulturskolen. Daniel er også korleder for drengekoret i Skanderborg. Det er GRATIS at deltage i koret, som er et samarbejde mellem Morten Børup Skolen og Kulturskolen!

Foreningen af Skanderborg Børne- og ungdomskor arrangerer den årlige Luciafest i Kulturhuset, hvor Spirekoret bl.a. synger. Foreningen sørger også for at koret deltager til Fælleskommunal Kordag i marts på Niels Ebbesens Skolen sammen med 200-300 andre korbørn, synger til Sløngeldage i Kulturhuset. Derudover afholder Foreningen af Skanderborg Børne- og ungdomskor hvert år efterårskoncert sammen med andre kor i oktober måned.

Koret øver mandage på Morten Børup skolen

Spirekoret er en del af den understøttende undervisning på Morten Børupskolen.- Læs her hvordan du tilmelder dig.

 

skanderborg pigekor