Spirekoret

Spirekoret er sammensat af drenge og piger fra 2. og 3. klasse, men pga. af det store antal børn (ca. 90) og det, at koret indgår som en del af den understøttende undervisning, ligger øvetiden normalt på to forskellige tidspunkter.

Foreningen af Skanderborg Børne- og ungdomskor arrangerer den årlige Luciafest i Kulturhuset, hvor Spirekoret bl.a. synger. Foreningen sørger også for at koret deltager til Fælleskommunal Kordag i marts på Niels Ebbesens Skolen sammen med 200-300 andre korbørn, synger til Sløngeldage i Kulturhuset. Derudover afholder Foreningen af Skanderborg Børne- og ungdomskor hvert år efterårskoncert sammen med de andre kor i oktober måned.

Koret øver mandage på Morten Børup skolen i skoletiden i lokale 200.

Spirekoret er en del af den understøttende undervisning på Morten Børupskolen.- Læs her hvordan du tilmelder dig.