Hej 2. og 3.klasser

Så er vi klar til en ny sæson med et nyt SPIREKOR forhåbentlig fyldt af friske drenge og piger fra 2. og 3. klasse, der kan lide at synge.

I timerne træner vi stemmerne og øver os i at synge rent og flot. Vi synger sange i forskellige genrer, kanons og sange med bevægelse.

Korene deltager i en del arrangementer i løbet af året:

  • Efterårskoncert hvor alle foreningens tre kor optræder.
  • I december afholdes en stor Luciafest i Kulturhuset, hvor vi går Lucia, og alle tre kor samt ungdomskoret og damekoret synger hvert deres program.
  • Ligeledes i december afholder korene Luciakoncert for skolens elever i aulaen om formiddagen.
  • Til foråret skal vi traditionen tro deltage i fælles kommunal kordag på Niels Ebbesen Skolen, hvor vi sammen med alle de andre skolekor i kommunen øver et program, som opføres ved en koncert om aftenen.
  • Sluttelig skal vi selvfølgelig have en sommerafslutningskoncert, hvor jeres forældre kan komme og høre, hvad vi har øvet den sidste del af året.

2. og 3. klasser øver på samme tid, men nogle gange deler vi os. Så vi vil altså lave en del sammen, men også synge hver for sig.

Korledere er undertegnede og kortiden er…..

Mandage kl. 13-13.45 i lokale 200 (lige over indgangen)

Til de børn, der går i SFO:

Når I har krydset jer ind i SFO´en , følges vi op til kor.

Første gang bliver mandag d. 26.august, og I skal bare møde op.

Prisen for at gå til kor er 500kr. for et helt år. Tilmelding sker snarest muligt på www.skanderborgkulturskole.dk under Tilmeld > Morten Børup Koret > Spirekoret.

Koret har en hjemmeside: www.mbkoret.dk  …. Kig forbi!

Vel mødt- vi glæder os til at se jer!

                                              Mvh.   Alice Vestergaard (4060 6747)  & Ulla Chemnitz