Foreningen Skanderborg Børne- og Ungdomskor indbyder til årets største korkoncert: Luciafesten i Kulturhuset lørdag 15. december 2018 kl. 14.30-17.00 (ca.)
Spirekoret, Musicalkoret, Ungdomskoret og Pigekoret optræder med deres program. Efter pausen, hvor der kan købes kaffe/te, kage og sodavand, afsluttes – som sædvanligt – med et kæmpe Luciaoptog.

Billetsalg og entrépris: Entré: 75 kr. både for både børn og voksne. Korsangere er naturligvis gratis. Køb af billet sker via dette link til billetfix.dk/da/e/luciakoncert-1

Du kan enten medbringe udprintede billetterne eller vise din elektroniske kvittering på mobiltelefon/tablet ved indgangen til koncertsalen. Evt. usolgte billetter sælges ved indgangen på koncertdagen, men det forventes at koncerten bliver udsolgt.

Dørene åbnes ca. kl. 14.00.

Til sidst en lille bøn (på opfordring af flere forældre): af respekt for de optrædende og det øvrige publikum beder vi om, at babyer og mindre børn ikke deltager, med mindre de kan være stille under den lange koncert.

Vi glæder os og håber at se jer så mange som muligt til festen!

PS: Indtægter fra entré og salg i pausen går til leje af Kulturhus, lys/lyd, pianist, dirigenthonorarer samt alm. drift af foreningen.