Kære Musicalkor og forældre                                                             22-05-2013

Så er vi ved at lægge sidste hånd på årets musical, og det er nu det bliver rigtig sjovt! I løbet af weekenden har vi fået bygget scenerne op og sat lys, og kostumerne er lige på trapperne ved hjælp af venlige forældre, TAK! Så nu går det løs! Vi håber, I har fået en seddel med tidspunkter for de sidste prøver. Vi ved det bliver en travl kommende uge for børnene, men disse prøver er overordentlige vigtige- det er her de sidste mange små aftaler og detaljer falder på plads!

Tak til jer forældre for kager til vores prøver – det er noget alle glæder sig meget til! Vores aftenforestillinger er 4., 10. og 11. juni. Vi håber, I vil møde talstærkt op – forældre, søskende, bedsteforældre, venner og hvem der ellers måtte have lyst til at se historien om Ronja Røverdatter!

Efter musicalen ser resten af året således ud:

 • (Torsdag d. 6. juni- ”midt i” musicalen: INGEN KOR)
 • Torsdag d. 13. juni kl. 14-15. Kor (forberedelse til Sommerkoncerten)
 • Tirsdag d. 18. juni SOMMERKONCERT for foreningen Morten Børup Korets tre kor, Spirekor, Musicalkor og Koncertkor. (Se særskilt indbydelse.)

Vi er klar over, at Sommerkoncerten ligger tæt på musicalen, og at vi derfor ikke kan nå at lære nye sange. Derfor omdøbes Sommerkoncerten FRA næste sæson til en EFTERÅRSKONCERT, hvor vi vil glæde os til at præsentere det, korene arbejder med i opstarten! Vi håber dog, at I i år vil bakke op om Sommerkoncerten og komme og gense de glade musicalsange!

 • Torsdag d. 20 juni kl. 14-15.30: Korafslutning med bingo og hygge!
  15.30-16.30: Optagelse til Koncertkoret for 6. klasser. I kommer ind til Alice én og én og synger ”Jeg ved en lærkerede”.
 • Tirsdag d. 25 juni inviteres 6. klasserne til Koncertkorets afslutning:
  kl.16-17: Bingo
  kl. 17-18: bowling.
  Vi håber meget I har lyst til at deltage!
 • Onsdag d. 26 juni kl. 19: Synge (musicalsange) til 9. klassernes dimission i aulaen. Vi mødes i korlokalet til omklædning kl. 18.30(husk sorte strømpebukser/bukser og sko). Vi er færdige 19.30.

Mange glade hilsner og (næsten) tak for i år
Ulla og Alice 40606747